Belépés

Rakamazi siker a Horgász Ötpróba megyei döntőjén

A Rakamazi Erzsébet Királyné Általános Iskola csapata szeptember 22-én harmadik alkalommal is megnyerte a Horgász Ötpróba horgászverseny megyei döntőjét.

bezdéd1.jpg

Versenyszámok:
1. Tesztlap kitöltése;
2. Célba dobás;
3. Szerelés;
4. Evezés;
5. Halfogás

bezdéd8.jpg

Az égiek is támogatták a rendezvényt, hiszen a verseny kezdetére elállt az eső és később a nap is kisütött.
Óriási, kiélezett küzdelemben néhány pont döntött a helyezésekről. Jellemző a versenyre, hogy minden egyesület jó volt valamilyen versenyszámban, de helyezett csak az lehetett, aki folyamatosan egyenletes jó teljesítményt nyújtott.
Tesztlap kitöltésben Nyírtelek és Mándok csapata győzött, a célba dobásban Kocsord csapata volt a legjobb, de ez még kevés volt a dobogóhoz.

bezdéd33.jpg

bezdéd37.jpg

bezdéd34.jpg

 Az Ötpróba verseny végeredménye:

1. helyezett: Rakamazi Erzsébet Királyné Általános Iskola 120p.
2. helyezett: Leveleki Gárdonyi Géza Általános Iskola 118p.
3. helyezett: Tiszabezdédi Lónyai Általános Iskola 117p.

A legtöbb halat fogó kategóriában csak egy rövid "horgász-párbaj"-ban dőlt el a vetélkedés. Dankó Bence és Veress Gergő párharcát végül is a Kocsordi Jókai Mór Általános iskola tanulója, Gergő nyerte meg a 10. másodpercben fogott kárászával és a versenyben fogott 47 db halával .
A versenyen jelesre vizsgázott házigazdaként a Bezdéd Horgász Egyesület, és a versenyt támogató Huncutcsali etetőanyag. A díjakat Daku Attila Tiszabezdéd polgármestere adta át, majd egy ízletes ebéd elfogyasztásával zártuk a rendezvényt.

bezdéd36.jpg