Belépés

Megújult a MOHOSZ vízterületi nyilvántartása

A mai napon a szükséges felülvizsgálatok, egyeztetések után frissítésre került az országos szövetségi vízterületi nyilvántartás, amely jelenleg a MOHOSZ haszonbérletébe tartozó, valamint az országos összevont területi jegyrendszerbe tartozó, egyéb hasznosítású vízterületek 2017.10.06-i állapot szerinti kimutatását tartalmazza. Az érintett 522 db, 125073 ha összterületű nyilvántartott halászati vízterület adatsorai új elemként kiegészültek az országos-, valamint a tiszai és dunai összevont területi jegyek kiválthatóságára vonatkozó jelölésekkel is.

viz_ter_2.jpg
 
A tervek szerint hamarosan megkezdődik az egyéb hasznosítási formákba, konstrukciókba tartozó horgászvizek feltöltése is, így a jövő idény kezdetére a horgászok valamennyi érintett vízterület adatait egy helyen, s többféle keresési lehetőséggel fogják elérni. Bízunk benne, hogy így még könnyebb lesz a 2018. évi vásárlásokhoz a területi jegyek beazonosítása, az összevont konstrukciók kiválasztása.
 
Fejlesztés alatt áll a MOHOSZ tulajdonában lévő országos on-line területi jegyvásárlási rendszer (horgászjegy.hu) jelentős kibővítése is, a tárgyban a rendszer indulásáról és az új lehetőségekről szintén tájékoztatni fogjuk a horgászokat!

Az alábbi linken található a teljes lista:

http://www.mohosz.hu/index.php/szovetsegi-iroda/kozerdeku/vizteruletek


MOHOSZ Elnöksége