Belépés

Búcsú Maty-értől - LV. Tagszövetségi Csapat OB

Az utolsó verseny Maty-éren. Pontosabban a jelenlegi Maty-éren, hiszen a verseny után az evezőspályát felújítják, aminek köszönhetően remélhetőleg már 2019 júniusában egy kibővített, akár nagy nemzetközi versenyeket is befogadó pályát avathatunk.

TCSOB - 1.jpg

Addig is azonban 19 tagszövetség csapat küzd a bajnoki címért. A víz pontyokat ad, ebben nincsen semmi változás, talán a mennyiségben igen. Lehet az elmúlt heti Klubcsapat VB hatása, de a pontyok igen óvatosak. Nincsenek most 30-40 kg-os fogások, de 10 kg fölé könnyen lehet szaladni még most is. Minden kapást halra kell váltani, nem fér bele most a halvesztés.

TCSOB - 10.jpg

A csapatok soraiban újból sok válogatott szintű versenyzőt láthatunk, és örvendetes a fiatalok népes tábora is, nemkülönben a hölgyeké. Idén már 16 csapat hozott mozgás és látássérült versenyzőt, akik eredménye becserélhető a csapatban elért legrosszabb erdményre, így nagy becsülete van most az MLS kategóriában elért jó eredménynek. Pontos eredményt a holnap reggeli kapitányi értekezlet után tudunk mondani, a lehetséges MLS pont cseréket ekkor rögzítjük. Most a mai nap taktikai elemzése, pihenés vár a csapatokra, hogy holnap újult erővel kezdhessenek a második, itt már utolsó verseny fordulónak.

Részeredmények itt és itt