Belépés

RDHSZ egyéni feeder bajnokság - 2017

A Ráckevei Dunaági Horgász Szövetség Elnökségének megbízásából a Versenysport Bizottság szervezésében kerül megrendezésre a csepeli Csődídi versenypályán a 2017. évi, RDHSZ egyéni feeder bajnokság.

(Amennyiben a Csőhídi versenypálya állapota, vagy bármilyen egyéb körülmény nem teszi lehetővé a verseny lebonyolítását, az RDHSZ egyéni feeder bajnokság a Dömsödi övcsatorna Duna-ág felöli, dömsödi szakaszán található versenypályán kerül megrendezésre. Változás esetén a versenykiírás módosításra kerül és a már nevezőket e-mailben értesítjük. )

Időpont: 2017. július 23. vasárnap.
Nevezési határidő: 2017. július 16.

Helyszín: Csepel, Csőhídi versenypálya

A verseny időtartama: 5 óra

A verseny nyílt nevezéses, nevezési díj nincs 

● A versenyzők számára üdítőt valamint reggelit és meleg ebédet biztosítunk.
● Területi jeggyel nem rendelkező horgászok nulla forintos napijegyet kapnak, tehát nem kell a verseny napjára napijegyet váltani.
● A verseny díjazása kupák, érmek és oklevelek.
● A versenyek kategóriánkénti győztesei a következő évben (2018) egy éves RDHSZ területi jegyet kapnak eredményük elismeréseként (kivéve a vendég kategória).Díjazás: a kategóriánkénti első három helyezett serleget kap. Az RDHSZ tagsággal rendelkezők kategóriájának győztese, pedig elnyeri az RDHSZ 2017. évi Egyéni Feeder Bajnoka címet, és egy évig tulajdonosa lesz a vándorkupának.
A versenyen bárki elindulhat, aki a Ráckevei Dunaági Horgász Szövetség valamelyik tagegyesületében tag. Az RDHSZ horgásztagjai térítés nélkül reggelit és ebédet kapnak.
 
*Korlátozott számban nevezhetnek és versenyezhetnek az RDHSZ tagsággal nem rendelkező horgászok is, nevezési díj nélkül, de napijegyet kötelesek váltani. A vendéghorgászok részére az ebéd térítéses.

A vendéghorgászok külön szektorban foglalnak helyet, és értékelésük is külön történik. Térítésmentes napijegy a helyszínen váltható.


Az utánpótlás nevelés jegyében: Az RDHSZ, a gyerek (2017. december 31.-ig 15.-ik életévet be nem töltött) horgászainak az induláshoz etetőanyagot biztosít. A verseny reggelén számukra átadunk egy induló csomagot: 3 kg feeder etetőanyagot. Nevezéskor kérjük a gyerekek életkorát külön megadni. A gyermek feeder horgászok külön szektorba sorsolnak és értékelésük is külön történik.

A verseny szabályzata: A verseny lebonyolítása a HIVATALOS RDHSZ FEEDER VERSENYSZABÁLYZAT szerint történik (www.rdhsz.hu).

A verseny programja:

06:30-ig gyülekező és regisztráció a pálya elején, reggeli
0
7:30-ig (90 perc a kezdésig) sorsolás, ezt követően a horgászhely elfoglalható
08:50 1. Hangjelzés: megkezdődik az alapozó etetés
09:00 2. Hangjelzés: megkezdődik a horgászat

13:55 3. Hangjelzés: 5 perc múlva vége a versenynek

14:00 4. Hangjelzés: vége a versenynek

15:00 ünnepélyes eredményhirdetés (RDHSZ vezetői közreműködésével)

15:30 ebéd a pálya elején

Nevezés: jelentkezni lehet, valamint további információkért keressék Végh Tamást, az RDHSZ Versenysport Bizottság feeder versenyfelelősét, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen vagy a +36-30/415-07-91-es telefonszámon!
Kérjük, hogy a csapat nevezés leadásakor adják meg egyéb elérhetőségeiket (csapatnév, nevek, csapatvezető neve, életkorok, egyesület, telefonos elérhetőségek, mobilszám, e-mail cím)!


Minden érdeklődőt szeretettel vár az RDHSZ Versenysport Bizottsága és a rendezők!