Belépés

LIV. Utánpótlás OB U-14 versenykiírás

Az OVHB a TOHOSZ-szal közösen rendezi meg a LIV. UTÁNPÓTLÁS OB háromfordulós versenyét az U-14 korosztályra kiterjedően.

Időpontja: 2017. június 30. (péntek), július 1. (szombat) és július 2. (vasárnap)
Helye: Bogyiszlói Holt-Duna  
Nevezési díj: Az U-14 kategóriában nincs nevezési díj, a nevezési költségeket a MOHOSZ vállalja.

A verseny jellege: Nyílt, háromfordulós, szektoronkénti besorolású verseny, fordulónként 3-3 órás versenyidőtartammal.
Részvételi feltételek: Minden, az utánpótlás országos bajnokságon indulni kívánó versenyző csak egyetlen kategóriában nevezhet. Az U-14 kategóriában egy fő felnőtt tartózkodhat a verseny ideje alatt a szektoron belül a versenyző mellett, de a kísérő sem a szerelékhez, sem az etetőanyaghoz nem nyúlhat! Az életkorra vonatkozó szabályok: U-14-es korosztályú az, aki 2016. december 31-ig nem töltötte be a 14. évét, de betöltötte a 10. évét, nemre való tekintett nélkül. Korengedménnyel nevezhet a 10. életévét be nem töltött gyermek az U14-es kategóriában, de csak kizárólag a megyei horgászszövetség javaslatára, az általános feltételeknek, a versenykiírásnak és a versenyszabályzatnak megfelelően. A bajnokságon való részvételt kérelmezni kell. Az OVHB minden kérelmet egyedileg bírál el. 

Értékelési szempontok: Az Országos Finomszerelékes Versenyszabályzat szerint kerül sor a szektor, a versenyeredmény és a helyezés megállapítására. http://mohosz.hu/index.php/versenysport/ovhb/versenyszabalyzatok/finomszerelekes-vsz

Díjazás: az összesített eredmények alapján az I.-II.-III. helyezettet díjazzuk. A győztes elnyeri a magyar bajnoki címet. 

Az edzés egyeztetéséhez előzetes jelentkezést kell elküldeni Szűcs István elnök részére e-mailban: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., vagy telefonon: a 06-30/853-9781 számon felhívni.
Minden esetben a következő adatokat kell megadni ez egyesület felé: A versenyző egyesületének neve, a versenyző neve, a versenyző állami horgászjegyének száma, és mikor akar edzeni a versenyt megelőző időpontokon belül.

Különleges szabály: a csütörtöki edzésnap minden nevezettnek kötelező, a többi edzésnapon, a létszámtól függően sor kerülhet edzésrács kialakítására.

Program: (mindhárom napon)
07:50 - 08:15 regisztráció
08:15 - 08:30 sorsolás
08:30 - helyfoglalás, felkészülés
09:50 - 10:00 alapozó etetés
10:00 - 13:00 verseny
13:00 - 13:30 mérlegelés
14:00 - 15:00 ebéd

A horgászvízről: A víz átlagmélysége 0,8-1,5 méter mélységig terjed. A fogható halak jellemzően: keszegfélék, kárász, küsz, ponty, esetleg amur. A vízpart és minden horgászhely gépjárművel megközelíthető.

Egyebek: Kérjük, hogy a környezet tisztaságára fokozottan ügyeljenek és a pálya rendjét tartsák be. Felhívjuk a figyelmet a hallal való kíméletes bánásmódra. A versenyen mindenki a saját felelősségére indul, ezért fokozottan kérjük betartani a saját és mások testi épségét védő szabályokat, a saját és a mások értékeinek védelmét! A rendezők – kivéve a hatókörükbe tartozó eseteket – a bekövetkezett balesetekért, károkért felelősséget nem vállalnak.

A résztvevők és kísérők részére, kiegészítő szolgáltatásként, egytálétel kiszolgálást tudunk szervezni. Akinek erre igénye van, az jelezze a saját és étkezni kívánó kísérőinek ételadag igényét. Ezért előzetesen 2017. június 23-ig be kell jelenteni az étkezési létszámot is (versenyzőre és kísérőkre vonatkozóan egyaránt). Egy adag 1500 Ft-ba kerül. Kérjük a nevezési időpont és a verseny időpontok pontos betartását.

Jó felkészülést és eredményes versenyzést kívánunk!

Az OVHB nevében: Kozári Miklós, OVHB elnök, Martin Gábor, szövetségi kapitány; a TOHOSZ IB. nevében: Gecse Lajos, elnök, Szücs István, Bogyiszló Községi HE elnök

Nevezettek:

 
U14 Zsiga Levente
U14 Skaliczki Ábel Sebestyén
U14 Balogh Zselyke
U14 Nagy Olivér
U14 Smányi Szabolcs
U14 Zsiga Levente
U14 Straubinger Szabolcs
U14 Sütő Kevin
U14 Sütő Adrián
U14 Tar Olivér
U14 Vadon Roland
U14 Alföldi Bence
U14 Jenei Dániel Csaba
U14 Monoki Benjámin László
U14 Vidó Roland
U14 Nagy Hunor