Belépés

Területi engedély árak

A horgászvízre napijegyet váltani a helyszínen, a halőri irodában lehet, még a horgászat megkezdése és a horgászhely elfoglalása előtt!

Napijegyet adott évre érvényes állami horgászjeggyel, valamint a MOHOSZ tagszervezeti rendszerébe tartozó horgászegyesület tagjaként - ezt a horgászigazolványban az adott évre érvényesített horgászegyesületi tagság bepecsételésénél beragasztott, MOHOSZ logóval és évszámmal ellátott "Tagsági Lap" bélyeg igazolja - lehet váltani, kizárólag a horgászat napjára.

Elővételre nincs lehetőség!

Napijegy váltásakor a horgász engedélyt a halőr részére kérjük átadni. A horgászat befejeztével, a kifogott hal(ak) és a vezetett fogási napló bemutatása kötelező.

 
Felnőtt napi 3 500
Ifjúsági napi 1 400
Turista napi 2400
Felnőtt napi MOHOSZ tagság nélk.   5 000

Felnőtt horgász naponta 4 darab méretkorlátozással védett halat (ebből legfeljebb 2 darab lehet a ponty, és legfeljebb 1 db amur) és 3 kg mérettel nem védett halat.

Ifjúsági horgász napi 2 db mérettel védett halat (ezen belül 1 fajból 1 darab), továbbá 3 kg egyéb halat foghat. Pontyra, csukára és süllőre, a halászati hatóság engedélyével, általában nincs tilalmi időszak!

Horgászat előtt mindenképpen ismerje meg a tározóra vonatkozó - a MOHOSZ Országos Horgászrendjétől esetenként eltérő - helyi horgászati szabályozást! Ezt legkönnyebben a Határréti-tározó horgászrendjének megismerésével teheti meg.